Den Gyldne Okse logo

Månedens menu


Månedens menu i april

Månedens menu i april

Forret – Korrell Grauer Burgunder

En elegant hvidvin med en klar og lys farve samt en fantastisk frugtduft med noter af honningmelon, bagte æbler og citrus. Det er en fyldig og saftig pinot gris,som nærmest smelter på tungen. Vinen er forfriskende med en ren og blød frugtsmag.


Hovedret – Sartori Reius Amarone della Valpolicella Classico

Rigtig Amarone fra den kendte producent, Sartori. En silkeblød og elegant vin, der ikke er ligeså kraftig som mange andre Amaroner. Derfor er vinen oplagt til at drikke ung. Du vil møde tonsvis af røde bær og frugter, krydderier, vanilje og kokos, når du stikker snuden i glasset.


Dessert - Coteaux du Layon Rochefort

Coteaux du Layon er en ædelsød dessertvin, som udmærker sig ved at have en frisk syre, der balancerer sødmen. Aromaerne byder på abrikoser, ananas, honning, safran og æbletærte.


Den Gyldne Okse logo
Share by: